Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 26. september 2017

Filmseanse med Hooked

Bernt Nor og jeg har i flere år snakket om at vi burde lage noen filmer som viser ekkolodd og kartplotter i praktisk bruk. Frem til i går har det blitt med praten, men nå har det skjedd ting.

For en ukes tid siden snakket jeg med Bernt og Endre, gutta boyz bak Hooked.no, de ville ha meg ut i en båt med en kameramann. Jeg er ikke vanskelig å be jeg, men pt har jeg ikke båt egnet for slikt, så jeg foreslo at de skulle ta en prat med Ronny i A-Team. A-Team har både en båt egnet for flere mann og det hotteste av det hotte fra Lowrance ombord, og akkurat denne gangen var det nettopp det vi trengte. Frank stilte opp han, sporty som alltid.
Endre (venstre) og Frank (høyre) skravler.
Vi begynte med en spinnfiske-seanse med fokus på abbor. I kjent stil klarte ikke jeg å få en abbor på den timen jeg hadde til rådighet, men det er bare sånn det er med Hurdalsjøen og meg. Vi er fortsatt ikke bestevenner.

Kamera går, kjeften går, alt går bra.
Vi la giret over mot litt gjeddetrolling før Endre måtte til Gardermoen for å rekke flyet hjem. Resultatet av gjeddefisket, Frank og mins skravling og peking på skjermer, og sikkert litt generelt preik kommer på Hooked etterhvert. Dette var egentlig ganske artig, så kanskje undertegnede skulle investert i et kamera og prøve selv etterhvert?

PS.
Jeg har vært litt nyskjerrig på A-Teams båt, en AMT 215PH. Alt for stor og tung for meg, men du verden så fint den gikk i vannet! Følelsen var rett og slett god, dønn stabil og med skikkelig kvalitetsfølelse på interiør, luker etc. At jeg synes gutta har satt på et litt for bredt takstativ som gjorde det til en akrobatisk manøver å bevege seg mellom for- og akterdekk får så være. De tilbringer nok uansett lite tid med spinnfiske fra fordekket til hverdags. Båten var knallfin og ser du etter en båt i denne størrelsen bør den med på listen over kandidater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar