Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 25. april 2017

Gunki Iron Perch & Dexter Big Pike

I dag presenterer vi to nye konkurranser for ivrige predatorfiskere. Dette er dessuten konkurranser på tvers av landegrenser, så her kommer nivået til å være meget høyt. Fiskere fra Norge, Danmark, Finland og Sverige skal gjøre opp seg i mellom for å kåre den beste abbor- og gjeddefiskeren, som gjør at vi kommer til å få se noen vanvittig flotte fisker det neste halve året!
Vi forventer å se mange imponerende innmeldinger i Dexter Big Pike!
Dexter Big Pike er lagt opp slik at man belønner de lengste fiskene fanget på et kunstagn fra Illex, med et minstekrav om 80 centimeter. 
Her kan du både lese fullstendige regler og melde inn fangst. Konkurransen startet 22. april, men strekker seg helt til 31. oktober 2017, så her er det godt med tid til å fange ikke bare en, men tre storgjedder. Det er nemlig den fiskeren med de tre lengste gjeddene ved konkurransens slutt som stikker av med hovedpremien. Dette innebærer at det ikke er noe behov for de aller tyngste gjeddene, og dette betyr at man har like stor sjanse for å innta topplasseringen enten man fisker nå på våren eller på sommeren. Som seg hør og bør er kun gjenutsatt fisk godkjent i konkurransen!

Premiebordet toppes med en fiskedag sammen med Gunki Prostaffer Martin Wasberg, kjent fra blant annet Gunki TV på YouTube i serien Fish Spotting med Frederic Jullian. I tillegg til Martin skal vinneren også fiske sammen med Henrik Sandahl, eier av Söder Sportfiske og en av Sveriges aller dyktigste gjeddefiskere. I tillegg til premiene ved konkurranseslutt premieres det også etappevis med første etappeslutt 31. mai, og deretter hver måned frem til slutten av oktober.

Vi henviser til www.splashfishing.com for videre detaljer rundt begge konkurransene!

Abboren øker i popularitet, og hva passer vel bedre enn en konkurranse?

Gunki Iron Perch er en konkurranse i liknende format som Dexter Big Pike. Forskjellen utover art er at abborene må fanges med kunstagn fra Gunki, og konkurransen avsluttes 17. september 2017. Det er også her de tre lengste fiskene ved konkurranseslutt som gir førsteplass og hovedpremie. Det er lagt opp til etappevis premiering også i Gunki Iron Perch! All abbor over 40 centimeter teller i konkurransen gitt at de er gjenutsatt. Utover det skal de fanges på lovlig måte i henhold til de vann man befinner seg på. Som med gjeddekonkurransen er førstepremien i Gunki Iron Perch en dags fiske. Vinneren får spandert reise til Holland for å fiske med Frederic Jullian! 

Når det gjelder innmelding av fangst gjøres det via Splash Fishing sine sider, som du finner her. To bilder skal sendes inn til jury, hvorav et bilde må være av fisker og fangst. Det skal naturligvis også vedlegges et bilde hvor fisken plassert mot et målebrett/målebånd som tydelig viser innrapportert lengde. Dette er felles for begge konkurransene, og viktig å overholde, da man risikerer diskvalifikasjon for unøyaktige bilder.

For begge konkurransene er det ved konkurranseslutt topp tre som premieres ut fra prestasjon. Det er i tillegg loddtrekning blant resterende deltakere med tre innmeldte fisker om øvrige premier, fjerde- og femteplass.

Vi i Team Colibri skal gjøre det vi kan for å gi både svensker, dansker, finner og nordmenn kamp helt til siste kast, og ønsker alle potensielle konkurranter lykke til! :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar