Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 11. januar 2017

Båtmässan Göteborg 2017

Et av årets høydepunkter på land nærmer seg, det er tid for å planlegge en harrytur. Båtmässan i Gøteborg er for min del selveste starten på båtsesongen. Det er noe smått magisk ved å sette seg på bussen i Oslo, og så tilbringe noen timer i Mekka.


Årets versjon holder som vanlig hus i Svenska Mässan i Gøteborg, innen gangavstand fra bussentralen. Messen er åpen:
  • Lør- og søndag 4-5.02 kl 10-18
  • Man- til fredag 6-10.02 kl 12-20
  • Lør- og søndag 11-12.02 kl 10-18
Inngang koster 135,- for voksen i helgene og 115,- for hverdagene hvis man forhåndskjøper på nett. Lars og jeg planlegger et besøk søndag 12.02, og tar bussen opp og ned. Listen over utstillere er lang og spennende. Som for den norske messen på Lillestrøm finner du en drøss med båter for de vanlige båtfolkene, men her er det også godt med båter og utstyr for sportsfiskere. Om du vil drømme deg bort med båter fra Anytech eller Arronet, eller kikke på mer budsjettvennlige båter fra Linder eller Nextline, se på siste nytt innen påhengere, handle fiskeutstyr eller marin elektronikk spiller ingen rolle. Her er det meste fra de fleste.


Vi planlegger en liten artikkelserie om virkelig portable fiskefarkoster i 2017, og kommer til å se etter slike spesielt. Men selvfølgelig blir det runder innom standsene med maritim elektronikk (alle de store er der) og så må vi kikke på diverse nyheter før man gir seg løs på alle stands med fiskeutstyr.


Vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar