Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 20. desember 2016

Mjøsservice overtar Motorguide

Mjøsservice er en av Norges største distributører av marin elektronikk.

Fra 01.01.17 er ikke lengre ProNav importør av Lowrance, Simrad og B&G. Det har ligget i kortene at når ProNav forlater den delen av markedet, så ville også Motorguide bli å finne et annet sted. Motorguide er opprinnelig en del av Brunswick Marine (mest kjent som Mercury), men man velger å selge Motorguide uavhengig av Brunswick-systemet i Norge. Dette er helt naturlig og samsvarer med hva som gjøres i for eksempel Sverige. Kompetansen som kreves for å selge Motorguide og Mercury  er vidt forskjellig. Med Motorguides modell Xi5 og dennes nettverksmuligheter med Lowrance er det naturlig at Motorguide selges der Lowrance selges.

Mjøsservice vil ikke bare agere som salgspunkt men også som leverandør til andre utsalgssteder, og vil sitte med lager av både komplette motorer, deler og tilbehør. 

For priser og utvalg, se:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar