Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 17. november 2016

Optimum Baits

Som noen kanskje har fått med seg er jeg IMA-fan. I USA samarbeider IMA med Optimum Baits, så da fant jeg ut at jeg ville teste et lite utvalg av deres produkter også.
Alltid gøy med pakker i posten.
Jeg har handlet rett fra deres egen nettbutikk, Optimum Bait Store. Prosessen var enkel og grei, og de tar PayPal hvis du som meg ikke liker å legge igjen kredittkortinformasjonen din flere steder enn strengt tatt nødvendig. Det tok tre dager fra bestilling til pakken kom.

Utvalget er amerikansk, med andre ord stort og rettet mot bass. Ca 15 modeller i 50 forskjellige farger gir litt å velge mellom. For de som bryr seg om slikt så er alle modellene utviklet lokalt (om enn med noen modeller som tydelig er inspirert av andre merker) og håndlaget i USA. Visste du at Optimum visstnok var det første merket til å lansere en jigg med blyvekten støpt inn i jiggkroppen?

Jeg plukket ut noen antatte vinner for hjemmefrontens abbor, gjørs og røye. Bortsett fra Titan har alle modellene jeg har kjøpt en "lomme" i buken. Denne gjør delvis at de blir ekstra myke og delvis at de kan rigges weedless med en offsetkrok. Pluss i margen for forklaring av rigg-varianter bak på pakningene.

En pakke av 6 stykk 2" Opti Shad #564 Herring til 4,99 USD. Denne gleder jeg med til å slippe ned foran noen røyer.
Opti Shad
En pakke av 5 stykk 4" Opti Shad #568 Rythm & Orange til til 4,99 USD. Ikke helt ulik Storm Makan Minnow som Lars skrev om i DENNE artikkelen?
Opti Shad
En pakke av tre 3" Double Diamond Swimmer #505 Sunfish til 4 USD. Denne er jeg spent på for vanlig spinnfiske.
Double Diamond
En pakke av 6 stykk 3" Victory Tail #510 Pearl White til 4,99 USD. Frekk til dropshot?
Victory Tail
En stykk 5" Titan Optimum #505 Sunfish til 9 USD. For de gromme aborrene.
Titan
Porto kom på 16,90 USD så totalt 44,87 USD for morroa. Nå må bare denne hersens vinteren se å bli ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar