Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 9. mai 2016

IGC 2016 - snart startskudd

Insight Genesis Challenge har du kanskje lest om her før?

Nå braker det snart løs med en ny sesong i denne konkurransen som dreier seg om å logge så mye som mulig, og laste det opp til kartjenesten Insight Genesis.

Som tidligere år er konkurransen delt i månedsdeler, og vil gå fra juni til september. Hver måned blir det et race om å logge størst mulig areal, og premiene er over middels fine.

1. plassen hver måned er en HDS Gen 3 i 7".
Lowrance HDS Gen 3 i 7"
2. plassen er en Elite 7 Ti.
Lowrance Elite 7 Ti


Du melder deg på via nettsiden til IG Challenge, påmeldingen åpner om noen dager. Det er viktig at du laster opp til IG via linken du får etter registrering, laster du opp direkte vil ikke dine logger telles med.

Det er verdt å merke seg at også norske brukere kan logge i saltvann og laste opp, dette vil telle med i konkurransen selv om dataene ikke blir synlige i IG. Du kan delta med alle Lowrance eller Simrad som kan logge data, altså også eldre modeller enn de som er kompatible med kartene fra IG. Så har du en HDS Gen 1 kan du fortsatt delta, og kanskje ende opp med en oppgradering av båtens elektronikk?

Du finner IGC på nett her:
http://insightgenesischallenge.com/
Og på Facebook her:
https://www.facebook.com/InsightGenesisChallenge/?fref=ts


IGC på Facebook
Et lite tips fra meg; spar opp logger og last opp i en bestemt måned. Hvis du feks bestemmer deg for å laste opp i august, kan du laste opp logger fra tidenes morgen og frem til august. Den eneste begrensingen er at loggene ikke kan ha vært brukt i IGC tidligere. Hvis du derimot laster opp litt hver måned, er sannsynligheten for å vinne en måned svært liten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar