Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 20. april 2016

Tyrifjorden 19.04.16 - uten fisking

Det ble et par timer på Tyrifjorden i går. Jeg holder på å teste Lowrance Elite 7 Ti.

Selv om turen ble kort, og fiskestangen mest var med får å senke ned ting å teste ekkoloddet med, var det EKSTREMT godt å komme seg utpå noen timer. 

Sydsiden av Svartøyene
Det lå to lange garnlenger syd for Svartøyene og en norøst for Storøya ved Vinterguten. Alle lenkene var merket ihht forskrift. Jeg håper fylkesmannen får ut fingeren og kommer med ny forskrift snart. Garnet ved Storøya stanser sannsynligvis all gytevandrende gjedde. Triste greier, men ikke overraskende.
Telefontangen

På vei ut, Storøya til høyre

Elite 7 Ti og HDS Gen 2 Touch
Testingen gikk sånn nogenlunde. Det tekniske fungerte bra, men jeg hadde ikke med Motorguiden i dag og det fikk jeg angre på. Vinden gav bortimot en knops avdrift nær sagt uansett hvor jeg dro og da er det ikke lett å teste ekkolodd.
Vi sees snart igjen.

Neste tur med båten blir sannsynligvis 29. april, da legges kursen til Drømmeland. (Eller Vänern som det heter på kartet.) Innen den tid har jeg forhåpentligvis fått tilbake hengeren min også, den står for tiden hos Norsk Tilhengerssenter i et siste desperat forsøk på å få det elektriske anlegget til å fungere som det skal, samt en generell service av hjullager og bremser.2 kommentarer:

 1. Hej Erik. Har du fått sonarchart live att fungera till den elite 7 ti ännu? Har själv inte lyckats så hade varit kul att veta om du haft någon framgång.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg har ikke prøvd.
   Forhåpentligvis får jeg testet til helgen. Men det er såpass mange som har sagt at de ikke får det til at jeg mistenker at Lowrance har droppet NMEA-dataene i WIFI-feeden på Elite. :(

   Slett