Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 30. september 2015

T-skjorter

Det sies at klær skaper folk. Hva dette klesplagget vil gjøre med diverse matroser og undertegnede er ukjent, men uansett gøy med team-bekledning.

Jeg fikk et tips om et selskap som lager profileringsartikler som visstnok skulle ha ganske lav pris, men fortsatt ok kvalitet. Promarc sine nettsider var ryddige og lett forståelige, så jeg falt for fristelsen til å teste deres tilbud om T-skjorter med trykk til bare 199,- Du finner tilbudet her:
http://www.promarc.no/categories/t-skjorter-med-eget-trykk

(foto; promarc.no)
Tanken var først å lage to med bare teamlogo, og så to med dybdekart.no. Jeg lastet opp bilder av begge logoer rett på nettsiden og fikk nærmest umiddelbart en mail fra Mats hos ProMarc.

Bildebehandling er ikke min sterkeste side, noe du sikkert har sett på bloggen.....
Kan det ikke tas bilde av med mobilen, eventuelt rettes på i Paint, så sliter jeg med å få det til. Kreativiteten min er langt fra på topp. Mats påpekte at bildene mine hadde såpass lav oppløsning, at med litt størrelse på trykket ville det bli kornete. Jeg fikset teamlogo med bedre oppløsning, og sendte tilbake. Jeg spurte også Mats om det var mulig å få dobbelt trykk, noe det var. Prisen steg fra 199,- per trøye til 299,- (249,- hvis du bestiller med litt volum) men det gjorde ingenting siden jeg helst ville ha begge logoene på samme trøye.

To dager etter avsluttende mail, lå pakken med fire trøyer på postkontoret. Resultatet ser slik ut, bildene er selvfølgelig tatt med mobilkamera.

dybdekart.no i front
Dybdekart.no i front på venstre bryst, og stor teamlogo på ryggen. Jeg ser at dybdekart-logoen nok burde hatt mørkere farge på skriften for å synes bedre, man lærer så lenge man lever. Jeg tror uansett ikke dette blir siste gang jeg kjøper noe fra Promarc.

teamlogo bak
T-skjortene har helt ok kvalitet, ikke helt Fruit of the Loom men mye bedre enn endel av det jeg har sett før. Myk og behagelig 100% kjemmet bomull med skikkelig sydd krage. Størrelse L ser ut til å passe mine 80 kilo fordelt på 185 centimeter helt perfekt. Logoene er trykt godt inn i stoffet, så det er håp om at de vil tåle endel vask også.

Porto kom på 151,- for mine fire trøyer. Tommel opp for Promarc, eksemplarisk service og et godt produkt til grei pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar