Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 1. september 2015

Båter i sjøen 2015

Båter i sjøen er en tradisjonsrik båtmesse som går av stabelen i Oslo hver høst.

I år har messen flyttet til Aker Brygge, og åpningen er førstkommende torsdag 3. september. Messen avsluttes påfølgende søndag 6. september og åpningstidene er
  • Torsdag 11-20
  • Fredag 11-20
  • Lørdag 11-18
  • Søndag 11-18
Prisen er 120,- for voksen og 60,- for barn/student/honnør, med litt rabatt for en gruppe på fire for gruppebilletten koster 250,- Barn under 12 år slipper å betale. Du finner P-hus på Aker Brygge og under Operahuset, forvent dyrere parkering enn entre på messen...

Ønsker du å ankomme med båt, er Gjestehavnen stedet å legge til. Her er det sikkert greit å være tidlig ute og lese informasjonen i DENNE linken. Du betaler i automat på stedet.

(logo; http://www.baterisjoen.no/)

Du kan forvente 260 båter i vannet og ca 50 utstyrsleverandører samlet på ett sted. Det er selvfølgelig diverse aktiviteter, også barnevennlige sådan, og konkurranser hvor du blant annet kan vinne en Buster aluminiumsbåt. Det er meldt litt varierende vær, men mulighet for solgløtt, så regntøy er å anbefale. Se været for området her:

Ønsker du å se hvem som stiller ut på messen, så finner du oversikten over det her:

En av de som kommer er Team Trutta Raymarine, et av Norges mest velkjente saltvannsteam. Ikke overraskende er båten deres proppet full med ymse leketøy fra Raymarine, inkludert den nyeste CHIRP-modulen. Les mer om Team Trutta på deres Facebookside:
https://www.facebook.com/pages/Trutta-Raymarine/710862062369901?fref=ts


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar