Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 5. august 2015

Båtslipp for Randsfjorden på Jevnaker


Det nærmer seg røyetreff med Norges trollingforbund, så her kommer tips om en av Randsfjordens beste båtslipper. (Muligens DEN beste.)
 
Det er en slipp mye nærmere treffets sosiale midtpunkt enn denne, nemlig slippen i Røykenvika. Den slippen kan du lese om HER. Båtslippen ved Jevnaker befinner seg litt ned i elva i sørenden av Randsfjorden, rett på nedsiden av broen. Her har du en KARTLINK til Gule Sider.
 
Det koster 50,- å benytte seg av slippen, dette inkluderer sannsynligvis både ned- og oppturen samt parkering ved slippen. Det er gode parkeringsmuligheter og masse plass å rygge på. Som det står på bildet under, vær så snill og bruk hodet når du parkerer så alle kan få plass. Fyll ut lappen du skal legge i frontruten skikkelig og leselig, så det er mulig for foreningen å få tak i deg dersom de behøver det.

50,- inkluderer både opp og ned
Slippen er støpt med godt grep for bildekk. Den er bratt nok ved normal vannstand til at du ikke behøver å kjøre hengeren langt ut i vannet, så her kan bremser og hjullagre slippe unna uten bading.
Fra kaia inn mot slippen
Ved siden av slippen er det en skikkelig kai, så det er enkelt å betjene båten på egenhånd og du har et sted å legge båten mens du parkerer bil og henger.

Selve slippen
All ære til Jevnaker Båtforening for denne eksemplariske båtslippen, de 50,- er vel verdt prisen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar