Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 9. juni 2015

Team Colibri til NM i trolling

Til helgen er det NM i trolling. Det er Mjøsa som er arenaen, start og slutt er på Gjøvik.


Hvis alt går etter planen kommer jeg til å sitte på land på Gjøvik som en del av sekretariatet. Jeg skulle selvfølgelig mye heller vært utpå og fisket, men det må gjøres en jobb på land. Det ser ut til at vi blir tre fra styret i NTF som sitter på land, hovedpoenget er å ta i mot løpende fangstmeldinger, håndtere spørsmål fra deltagerne og stable alt sammen til en resultatliste. Det er første gang NM arrangeres basert på løpende innmelding, så vi vet ikke nøyaktig hvor mye jobb det blir. Derfor er det greit å være tre på land, så er vi sikret at vi kan ta i mot mange innmeldinger på samme tid.

Alternativet er fort en klassisk innveiing med mye død storørret, så da kan jeg godt ofre en helg med fisking. Nå står deltagerne fritt til å velge hva de vil gjøre med fangsten sin, de kan slippe den ut igjen eller ta den med hjem som før. 


Med andre ord blir det ingen slike på Team Colibri til helgen....
TrollingørretIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar