Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 23. juni 2015

Ny vri på vertikaljigg og orden i sysakene

Etter helgens bomhugg prøver jeg enda en vei på rigging av vertikaljigg, og så har jeg endelig fått orden i alt som har med rigging å gjøre.

Hos Torshov Sportsfiske kjøpte jeg en ny variant jigghode, og en krok fra Mustad jeg ikke har brukt før.

Ny vri på vertikaljigg


Genial krok?

Så får vi se om dette fungerer bedre.

Samtidig var en shoppingrunde hos Clas Ohlson på lørdag grunnlaget for å rydde opp i mitt lett kaotiske utstyr for å rigge woblere, jigger, fortommer og stingere. Det blir mye småting å holde styr på når man lager slike ting, og frem til nå har småtteriene levd sine liv i diverse bokser spredd i leiligheten og boden. 

Romslig

Jeg har plassert to bokser med lokk i kassen, og så mindre bokser uten lokk oppi disse igjen. Tanken er at det nå skal gå an å ta med seg hele rigg-utstyret på lengre turer uten at alt er kaos når jeg skal finne det frem.


Mellomlokk

I selve lokket ligger litt småtteri som skal rigges når tiden tillater det.


Topplokk

Orden og en ny jigg. Ikke galt for en tirsdagskveld.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar