Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 4. mai 2015

Ny skribent på Team Colibri...

Jeg heter Dag, og er så heldig å få bidra med noen innlegg på Team Colibri framover.

Etter mange år uten annen fisking enn torskefiske på Sørlandet om sommeren har jeg havnet skikkelig på fiskekjøret. Når jeg har 3 min som ikke handler om jobb eller familie går det veldig ofte i noe fiskerelatert, enten ute med stanga, foran bindestikka, eller foran skjermen.
Fiskeinteressen min spenner ganske vidt, helt fra tørrfluefiske på vakende ørret i elv, til gjeddefiske med store softbaits.


Fram til nå har innleggene på denne bloggen vært på et svært høyt, kall det gjerne profesjonelt, nivå. Disse guttene kan virkelig sine ting, og presenterer det på en utmerket måte. Jeg har imidlertid langt igjen dit. Jeg er en glad amatør med stor interesse for denne fantastiske hobbyen, og håper en dag å bli like god.

Så glad er det mulig å bli over å få en liten fisk...

Min rolle vil være å dele tanker og erfaringer sett fra ferskingens ståsted. I fjor kjøpte jeg min første båt, og denne skal nå få ekkolodd. Det åpner en helt ny verden for meg. Blant annet skal jeg prøve en, for meg, ny fiskemetode; vertikalfiske. Fram til nå har vertikalfiske handlet om å fiske med jigg på steder jeg av erfaring vet det ofte står fisk, naturlig nok med veldig varierende resultat. Nå gleder jeg meg til å kunne prøve å finne fisken med loddet og slippe jiggen når jeg vet at det står fisk der nede.

En ny sommer står for døren, og med den mange fiskemuligheter. Dagene blir lengre og lysere, og naturen våkner fra vinterdvalen.
Masse ny teori skal testes ut i praksis. Det kommer mange oppturer, men også nedturer.

Det viktigste er tross alt ikke hvor stor fisken er, men at man er ute og koser seg med hobbyen sin...

1 kommentar:

  1. Dette ble riktig bra Dag! Ser frem til fortsettelsen. :)

    SvarSlett