Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 10. april 2015

Tyrifjorden 10.04.15 - logging og mer båtfiks

Jeg hadde med en fiskestang sånn for syns skyld, men den ble ikke brukt. Målet var å få dratt ferdig strømkabel og ethernetkabel til en skjerm på akterdekket.


Som bildet viser gikk dagens mål i boks, men en svett drittjobb var det. Det er ICKE god plass under akterdekket på Frøken Evada, så diverse pussige kroppsøvelser må til for å komme nedi og baki. Jeg måtte også lage to nye hull i glassfiberen under gulvet i kabinen for å få tredd en ethernetkabel igjennom og bakover. I samme slengen flyttet jeg på GoFree WIFI-modulen så den er nå permanent innstallert under benken på babord side i kabinen. Årsaken var delvis å få unna litt kabler og slikt fra under dashbordet, og delvis at modulens to ethernetporter gjør at den fungerer som en NEP (network expansion port) så det går nå en ethernetkabel fra de øvrige ekkoloddmodulene til GoFree-modulen, og så en ethernetkabel fra den og bak. 

Jeg fikk også tettet et par hull i dybdekartet for Tyrifjorden, i strålende solskinn og mild ettermiddagsbris. Håper jeg får fisket litt snart også..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar