Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 21. mars 2015

Shopping i dag

Jeg har vært på kurs i Oslo Sentrum i dag, og i lunsjpausen stakk jeg innom G-Sport i Storgaten. Der var det 70% rabatt å hente på endel trollingsmåting, så jeg måtte bare finne meg en kurv og begynne å plukke....

4,5" Apex er aldri feil, så der tok jeg med meg det meste av det som var av farger. Har noen fra før, men kjekt med noen ekstra, og de to til venstre er helt nye farger i samlingen.
Apex

Jeg har selvfølgelig blyparavaner fra før også, men faktisk ingen på 30 gram så da var disse to selvskrevne i kurven:

Blyparavan

Tomic er en favoritt hos meg, så her var det bare å fylle på. Dessverre var det ingen Tubby (den modellen som er litt tykkere) på salg, men disse kommer til å levere de også:

Tomic

Til slutt tok jeg med en ekstra utløser til dypriggen. Kjekt å ha en i reserve.

Utløser for dyprigg


Totalt kom dette på 433,50 kroner. Jeg dro kortet med et smil, så nå er det bare å rigge om litt med nye kroker og slikt så kan boksene få påfyll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar