Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 19. februar 2015

Sjøen for Alle 2015

Sjøen for alle er en av to båtmesser på det sentrale østlandsområdet. Den andre er Båter i Sjøen, og er i september.

Årets utgave av Sjøen for Alle finner sted på Lillestrøm i perioden 18.-22. mars. Dagen før den offisielle åpningen (tirsdag 17. mars) har de en teståpning med utstillere, presse og spesielt inviterte. I år er faktisk jeg blandt de som skal på denne pre-åpningen, en rapport fra besøket vil naturligvis komme etterhvert. Jeg skal prøve å ikke la VIP-billetten gå meg til hodet....

For 2015 er altså messen tilbake på Lillestrøm, og den er større enn noen sinne. I følge arrangøren er messen nesten tre ganger større enn i 2014!

Messens åpningstider er:

Onsdag:  11:00 – 20:00
Torsdag:  11:00 – 20:00
Fredag:   11:00 – 20:00
Lørdag:   11:00 – 18:00
Søndag:  11:00 – 18:00

Naturlig nok er listen av utstillere lengre enn noen sinne også. For de elektronikkinteresserte er det verdt å merke seg at både ProNav (Lowrance/ Simrad), Garmin og Raymarine har egne stands. Dessverre ser jeg ikke Flak (Humminbird) på listen i år heller. Pussig nok ser jeg heller ingen leverandører av fiskeutstyr på listen, det er litt merkelig at man ikke forsøker å koble seg opp mot noe som man tross alt må anta at er et kjøpesterkt publikum, som dessuten kommer til å være i modus for å handle litt før sesongstart.

Sjøen for alle 2015
Det hadde forresten vært en ide om nettsiden også hadde informasjon om billett- og parkeringspriser åpent. Tidligere erfaring har vist at det nærmest er en liten "investering" å ta med familien på denne messen, og mangelen på prisinformasjon på nettsidene er ikke helt bra. Jeg klikket meg inn på linken for å kjøpe billetter, og etter litt leting fant jeg prisene som ser slik ut:
  • Ordinær: 120,-
  • Barn 8-15 år: 60,-
  • Honnør/ student: 60,-
  • Familie (maks 4): 200,-
I år ser altså prisene helt greie ut, selv om jeg prinsipelt sett ikke liker å betale for å gå inn i en butikk. Hva prisen på parkering vil ligge på vet jeg ikke, men skal ta en kikk på automatene når jeg er der.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar