Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 18. februar 2015

Oslofjorden 17.02.15 - kort tur uten fisk

Det ble en kort tur ut på Oslofjorden i går. Med bare en time igjen før solen gikk ned og skikkelig ettermiddagsbris, var det mest for turens skyld at jeg la ut.

Godt med sjø på vei ut fra Killingen

Testing av ekkolodd for Hooked.no stod på agendaen. Jeg sammenlikner den utgående modellen Lowrance Elite HDI med den nye modellen Elite CHIRP. Begge bruker de samme ekkoloddgiverne, men det er litt andre forskjeller på de. Jeg kommer tilbake med en artikkel om Elite CHIRP på Hooked.no etterhvert som jeg får mer tid med modellen. Men jeg brukte faktisk kun dette ekkoloddet i går, HDSene mine fikk hvile så lenge.


Elite HDI vs Elite CHIRP

Som jeg har skrevet om før, har jeg fått et par Eastfield Maverick shadjigger. I går fikk jeg de endelig i vannet for å teste gangen, og det var en positiv opplevelse. Veldig fin bevegelse på de, så her har jeg nok et par fiskefangere som skal få endel tid i vannet fremover.


Eastfield Maverick

Siden målet med turen var å teste ekkolodd, hadde jeg ikke med meg så mye fiskeutstyr. Kun vertikalstangen og en boks med jigger. Jeg hadde et par napp på vertikalen, men ikke noe som ville sitte. En ting som overrasket meg litt, var at vanntemperaturen i fjorden stort sett lå på 4 grader over alt. Det virker som vinden har rotet skikkelig rundt i vannmassene, det var bare et par steder jeg så et tydelig sprangsjikt på ekkoloddet. Dette er gode nyheter for fisket den neste uken eller så, men jeg kommer meg nok ikke ut igjen før over helgen. Det var heller ikke antydning til is noe sted, noe som er naturlig med tanke på både vanntemperatur og vind.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar