Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 16. desember 2014

Oslofjorden 16.12.14 - pattedyr

Nok en mulighet for båttur dukket opp, alle ære til verdens besteforeldre og i særdeleshet de som stiller opp som barnevakt så deres sønn kan komme seg ut i frisk luft.

Det ble ikke noe fisk av det, men derimot så jeg igjen delfinen Carl og jeg så på sist tur. Da trodde jeg det var en nise, men i dag er all tvil borte. Som bildene under viser, var denne litt for spretten til å være en nise.

Til å begynne med var den litt sjenert, og nøyde seg med å vise ryggfinnen slik den gjorde sist.

Litt sjenert


Litt nærmere


Litt sjenert igjen


Foran båten


Hai på deg

Men så tok det helt av...


Delfinhopp 1


Delfinhopp 2


Delfinhopp 3


Delfinen hoppet høyt over vannet 3-4 ganger, surfet på bølgene fra diverse båter, plasket med halen og kastet hode fra side til side i overflaten. En helt utrolig opplevelse, i det ene øyeblikket skraper jeg is av rutene i båten, og i det neste ser jeg på delfinakrobatikk!


Vi må selvfølgelig se litt på hvordan delfinen ser ut på skannende ekkolodd også:










Masse luftbobler etter dykk rett ved siden av båten
















Og et downscanbilde til slutt.




Delfinen fulgte meg i over en time, til det ble helt mørkt. I kveldslyset så jeg også et annet pattedyr, nærmere bestemt en sel.


Dårlig selbilde


Der ligger den


Tredje og siste selsomme bilde i dag

Ikke dårlig for en liten ettermiddagstur rett utenfor havnen i Norges hovedstad, selv om fisken glimmret med sitt fravær (igjen)










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar