Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 14. desember 2014

Oslofjorden 12.12.14 - bomtur i issørpe

Carl og jeg var i båten ca 15.15, men med presenningen og diverse annet som skal ordnes før man legger ut var vi ikke utpå fjorden før ca 15.40. Akkurat tidsnok til at det begynte å bli mørkt.


Vi prøvde oss flere plasser de neste par timene, diverse grunner og kanter i Lysakerfjorden var lekeplassen. Jeg dengte med Savagear Sandeel jigg, og vertikalfisket litt innimellom. Carl satset på agnfiske med sildebiter. I løpet av de to-tre timene vi holdt på, kunne Carl melde om noen ytterst forsiktige smånapp i sildebitene, mens jeg kun kroket en kai... (Skulle gjerne skrevet "hai", men kaien inne ved Lysaker var altså det eneste jeg kroket.)


4-4,5 grader i vannet, og utover kvelden ble det masse issørpe. Vi møtte Kjetil utpå, han satset på dorging, men kunne ikke melde om bedre fangst.


Får satse på bedre lykke i neste runde, men det er ikke helt enkelt å komme seg ut i dagslys nå som dagene er så korte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar