Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 19. desember 2014

Fra fisk er du kommet, mer fisk skal du gi

Undertegnede har latt skrivekløen skli kraftig ut i 2014, og i dag kom den materielle delen av belønningen. Den inmaterielle belønningen har kommet for lengst, i form av at folk har lest skribleriene mine på diverse nettsider. Forhåpentligvis kan jeg stille kløen min også i 2015, det får tiden vise.

Fra Skitt Fiske dumpet følgende inn på mitt lokale postkontor. Først ut er Ugly Stik Tiger, en 7` trollingstang som jeg lenge har ønsket å prøve i praksis. Den er ML, dvs 10-25 LBS, akkurat som mine Shimanostenger, men altså en bit kortere.

Skal denne stangen gi meg en slik fisk som er trykket på mon tro?
Jeg har bestilt seks stykker, kanskje litt i overkant bare for å få testet. Men jeg har tro på de så da klinket jeg til med en gang. Etterhvert som tiden tillater det, skal jeg prøve å få ut en artikkel hvor jeg sammenlikner denne stangen med ymse andre trollingstenger jeg har fra før. Foreløpig "testing" på stuegulvet tyder på god rygg, brukbart snellefeste og skikkelige stangringer. So far so good.

Litt kortere enn jeg er vant til.
Jeg kommer nok til å fiske litt gjedde til neste år også, og etter at jeg fikk se denne i vannet under praktisk fiske tidligere i år måtte jeg bare ha den. Illex Dexter Shad i ymse farger, alle er 25 centimeter lange.

Dexter


Dexter


Dexter


Dexter


Dexter

Gummihandlingen stoppet ikke med det, en pakke vertikaljigger måtte også med. Westin TwinTeez er en sikker vinner for vertikalen.
 
Westin TwinTeez

Shadder for å kaste med fra Westin har jeg liten erfaring med, det skal endres på nå, En pakke Westin PaddleTeez i en lett skrikende farge:
 
Westin PaddleTeez

Jeg er alltid på leting etter gode jigghoder, gjerne med litt tyngde på. Westin Round Up i 15 og 30g blir et nytt bekjentskap:
 
Westin Round Up


Jeg gleder meg allerede ENORMT til dette vintertullet er ferdig.2 kommentarer:

  1. Grattis! :) Samme type trolling stang som jeg har et par av. Jeg syns de er gode men begge har en løsnet stangring.

    SvarSlett
  2. Takk. :) Det høres ikke bra ut Kjetil. Vi får se om mine også ramler fra hverandre.

    SvarSlett