Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 2. september 2014

Solvik Båtforening - et eksempel på hvordan man ikke skal behandle potensielle kunder

I forbindelse med et arrangement , trenger undertegnede en midlertidig båtplass i Sandvika. Etter anbefaling ringte jeg derfor Solvik Båtforening via telefonnummeret de har oppgitt på sine nettsider.

For å gjøre oppsummering av telefonsamtalen like kort som selve telefonsamtalen:
Dersom en båtforening som prøver å selge båtplasser i et område med relativt ressursterke personer faktisk ønsker å selge plasser, bør de sørge for å ha noen som besvarer henvendelser i en annen tone enn dagens "telefonvert". Jeg er fullstednig klar over at ting verdt å ha her i verden koster penger, men å avskrive en potensiell kunde før du i det hele tatt har oppgitt prisen er ikke lurt....

Heldigvis har jeg en serviceminded og hyggelig kontaktperson ved Storøen der båten ligger nå, så dette plager ikke meg. Men er du på utkikk etter plass i Sandvikaområdet bør du stålsette deg før du ringer Solvik....

Skulle du dermed ha en plass i Sandvika eller Høvikkilen du kunne tenke deg å leie til meg på korttidsbasis innenfor omtrentlige datoer 19.09.14-29.09.14 så ta gjerne kontakt med meg. Jeg trenger en 4-meters plass for min lille skute, datoene kan som nevnt diskuteres, men det er helgen 26-28. september som er kritisk.

Da var dagens frustrasjon tømt. :)


(foto lånt fra www.mobilen.no)EDIT: Båtplass er sikret. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar