Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 4. september 2014

Augustresultatet for Insight Genesis Challenge

Som jeg forventet kom jeg ikke helt til topps i august. Cecilia dro bra i fra på slutten og Tobias økte også forspranget sitt. Jeg må innrømme at det var bittelitt småsurt, siden august er den siste måneden  jeg deltar i konkurransen. Den varer ut september og oktober, men for min del vil september bety for lite tid på vannet til å hevde meg og oktober blir sannsynligvis det samme. Loggene mine for september og oktober blir selvfølgelig lastet opp til IG, men jeg gir de til to andre norske deltagere for å hjelpe de siden jeg uansett ikke vil klare å hevde meg. Jeg får heller nyte de fisketurene jeg får til i høst. :)

Gratulerer til Cecilia og Tobias, vel fortjent!


Jeg har forresten spurt IGC om den Eliten jeg har vunnet kan byttes ut med en Lowrance Link-8 VHF-radio. Selv om Elite HDI er en bra enhet til prisen, trenger jeg ikke flere enn jeg har, mens jeg lenge har savnet en skikkelig VHF. Den håndholdte jeg låner fra Sverre i Team Fender er grei nok, men en fastmontert løsning som Link-8 er mer praktisk, har bedre sender/ mottaker og dessuten en del morsomme funksjoner jeg er interessert i å prøve. Link-8 kan selvfølgelig kobles i nettverk med HDSene mine. (Jeg kommer tilbake til dette hvis det skulle dukke opp en VHF.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar