Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 6. juli 2014

Båten flyttet til Vansjø

I dag ble Evadaen flyttet fra Tyrifjorden til Vansjø hvor hun skal tilbringe de neste ukene sammen med oss på hytta til mine foreldre. Gjedde, gjørs og abbor i Vansjø lever på lånt tid nå. :)
Jeg har forresten flyttet tårnet på hengeren en bit bakover, og det hjalp betydelig på kulevekten. Jeg har ikke fått målt enda, men tror jeg er ganske nær en god løsning nå. Jeg ser at bilen fortsatt ligger litt bakpå, så det kan hende tårnet skal enda en bit bakover.

I følge lokalavisen i Moss er det anmeldt totalt 11 tyverier av påhengsmotorer i Vansjø så langt i år. Vit at jeg sitter klar med hagla så ligg unna båten min...

God sommer folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar