Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 19. mai 2014

Nye betaversjoner av både Insight Genesis og Reefmaster

Gledelig å se at det skjer mye på kartfronten om dagen! Dybdekart.no får stadig mer moment, og etter å ha snakket med Navico (som står bak Insight Genesis) får de også inn mye data fra norske innsjøer om dagen.

Insight Genesis

Jeg har dessverre ikke fått testet dette selv enda, men jeg har sett skjermbilder. Bildet under ble offentliggjort på Facebookgruppen Lowrance Norden og viser sannsynligvis hvordan den kommende varianten av Insight Genesis vil se ut:


Neste utgave av Insight Genesis 

De blå flekkene er vann hvor det finnes "public" data, dvs hvor brukere av IG har lastet opp sine sonarlogger uten å ta forbehold om at de kun skal være tilgjengelig for dem selv. Alle data undertegnede laster opp er "Public", så hvis du logger i noen av de vannene jeg frekventerer vil du snart kunne bruke mine logger sammen med dine for å lage kart. For øyeblikket har jeg lastet opp data for Tyrifjorden med Steinsfjorden, Randsfjorden, Øyern og Vansjø. Husk at du gjerne må levere dine logger til både Dybdekart.no og IG, med Insight Genesis Challenge kan du dessuten vinne endel meget bra premier i samme slengen.


Reefmaster

For den som ønsker å bruke mer tid på kartene, eller ikke vil dele noe med noen som helst, kan det nevnes at jeg tester en ny betaversjon av Reefmaster om dagen. Denne versjonen er enda litt raskere enn 64-bitsversjonen som kom i vinter og deler av menysystemet (interface) er bygget om. Den har også en helt ny versjon av sonarvieweren som gir helt enestående bilder av StructureScan. Forventet release av denne betaversjonen som oppgradering for alle som allerede har Reefmaster er rett over sommeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar