Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 28. april 2014

Litt elektrikerarbeid i Evadaen


Det ble tid til et par timer i Evadaen i går, målet vår å få montert opp ladepunkter og det nye bryterpanelet. For å strekke kabler fra batteriet på babord og over til styrbord måtte jeg ta opp gulvet, så prosjektet ble litt større enn først planlagt.

Bunnløst?


For å gjøre ting litt ekstra vanskelig, passet ikke kablene jeg hadde kjøpt på hovedstrømsbryteren eller i sikringspanelet. Frem med fil, for å slippe til kabelskoene så de skulle passe. Etter diverse filing passet det i hvertfall i enden til sikringspanelet, men jeg ble ikke ferdig på batterisiden. Trøsten er at jeg fikk gjort rent under dørken før jeg la den på plass, og kablene er strekt opp så det skal ikke være nødvendig å ta opp gulvet igjen med det første..

Noe jeg ble ferdig med var å etterstramme alt av skruer og muttere på takstativet. Så båten er i hvertfall "fiskbar" før avreise til Øyeren på onsdag, selv om det nok blir matrosen som får fiske og kjøre båt mens jeg mekker. På tide å bli ferdig med det grunnleggende nå, så man kan begynne med det som virkelig er gøy.

Eller var det trollingtreff på Tyrifjorden i helgen som var. Jeg fikk ikke deltatt, men det gjorde ca 40 andre båter. Gratulerer til Team Troutman med seier! Stor kudos til Tyrifjorden Trolling for arrangementet.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar