Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

mandag 10. mars 2014

Sjøen for alle 12-16.03.14

Nå åpner straks dørene for en av årets store "happeninger" på båtfronten i Norge. Sjøen for alle er som i fjor på Telenor Arena på Fornebu. Førstkommende onsdag braker det løs!

En av standsene jeg kommer til å bruke litt tid på er ProNav på F-02. De har mye å vise frem i år, og stiller sterkt med blant annet:
Jeg gleder meg spesielt til å få klå litt på Simrads NSS Evo2. Det jeg har sett av den på nett tyder på at dette blir den nye markedslederen for multifunksjonsenheter til fritidsbruk i små og mellomstore båter.


Messens åpningstider er
  • Onsdag - fredag 11-20
  • Lørdag - søndag 11-18
 
Hvis jeg skal sutre litt, så er billettprisene dessverre helt ville, 160,- for en voksen er rimelig ekstremt å betale for å få komme inn i en butikk for å få lov til å bruke penger der... (Og da kommer parkeringen i tillegg, sannsynligvis en hundrings der også.) Lurer på hvordan det hadde gått hvis for eksempel Sandvika Storsenter skulle tatt inngangspenger? Men jeg tar nok turen uansett, så lettlurt er tydeligvis jeg. :)
 
(foto; www.norboat.no)


Det er en aldri så liten konkurranse på gang også. Finn ut hva din favorittnyhet er og du kan delta her:
http://norboat.no/index.php?page_id=69&article_id=1364

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar