Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

onsdag 12. mars 2014

Litt kveldsjobb i Evadaen

I kveld har jeg montert fester for de to HDS 5 jeg har tatt fra Silveren. Beklager kjipe bilder, mobilkamera og dårlige lysforhold er ikke verdens beste kombinasjon. Begge skjermene er montert med RAM-braketter, den ute er montert med ett kjekkt lite U-feste på en rail mens den inne er montert med en vanlig RAM-knott på dashen.

Jeg har begynt på kablene, men har fortsatt ikke fått kjøpt kabelgjennomføringen jeg trenger for å legge kabler ut til skjermen ute. Heldigvis fungerte både kabinlyset og Ebersprecheren utmerket, det var både kaldt og mørkt i kveld. :)

HDS 5 på RAM ute


Litt lengre unna

HDS 8 og HDS 5En liten notis: Denne hodelykten fra Biltema er søppel. Dette er min tredje Biltemalykt som tar kvelden, mens Petzellyktene mine bare går og går. Bildet er tatt i et sjeldent øyeblikk, det vil si mens lykten faktisk lyser stabilt.....

Søppel
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar