Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 1. mars 2014

Jakt-, fiske- og friluftsmessen - besøk unnagjort

Da var vi tilbake etter en rundttur på messen.

En haug med stands

Og NJFFs kjempestand

Erica tester ATW, helt til selgeren fikk angst

NJFF dominerte messen med den klart største standen, hvor de blandt annet hadde en liten åleløype for barn, og demonstrerte flåing av rev og mink. Småjentene vi hadde med oss syntes alt var spennende, men åleløypa var en skikkelig slager.

Som ventet dreide messen seg primært om NJFF og jakt. Men det var noen stands med fiskeutstyr også, dessverre hadde de stort sett et rimelig standard utvalg og rimelig standard priser også. Unntaket var Torshov Sport sin stand, den overrasket positivt med variert utvalg.

Som du kan se på det siste bildet over, var det også noen ATWer utstilt. Dersom du selger slikt utstyr, skal du få et helt gratis tips av meg nå: Hvis firehjulingen ikke tåler at en fireåring på 20 kg sitter på den, kommer jeg aldri til å kjøpe den, og neppe noen andre heller. Det kan derfor være en ide å bite i seg angsten for at den skal gå i stykker, i steden for å jage fireåringen....

Du kan se en videoreportasje av Bernt og Hooked.no her:
http://www.hooked.no/artikler/se-hvordan-vi-blir-knust-av-kidsa

Summa summarum var messen greit tidsfordriv for noen timer, og er en alvorlig konkurrent for Villmarksmessen på Lillestrøm. Men noe spesielt spennende for en ihuga sportsfisker var den ikke. Potensialet er der, så det blir spennende å følge utviklingen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar