Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 16. februar 2014

Softwareoppdatering for Raymarine Dragonfly

For et års tid siden skrev jeg om Raymarine Dragonfly. Dette er Raymarines svar på Lowrance Elite HDI, en kombienhet som er stand alone, dvs uten mulighet for å koble til alt leketøyet man får til ekte multifunksjonsenheter.

Nå har Raymarine sluppet en softwareoppdatering for Dragonfly, og den finner du her:
http://www.raymarine.com/view/?id=9512

Oppdateringsinformasjonen fra Raymarine er rimelig tynn. Men det ser ut som Dragonfly nå kan brukes for å logge data for å lage egne dybdekart. I følge den lille informasjonen som er, skal den nå støtte GPX-format på sporlogging, og det formatet kan inneholde både posisjon og dybde.


foto; www.raymarine.com

Dagens modell av Dragonfly har en 5,7" skjerm, en 7" storebror forventes å ankomme Norge i løpet  av de neste månedene.

EDIT: Jeg kan nå bekrefte at GPX-filen fra Dragonfly kan brukes til å lage egne dybdekart. Jeg har fått en fil fra en bruker av www.dybdekart.no og testet denne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar