Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

fredag 7. februar 2014

Dybdekart.no

I dag var det åpning på en nettside som har vært en aldri så liten drøm for undertegnede i noen år. Med god hjelp av Dan er www.dybdekart.no klar for å møte verden!

Jeg har lenge kjedet min omverden med mitt eget kartprosjekt, men nå er altså "mitt" blitt "vårt". Nettsiden oppdateres med stadig flere og stadig bedre dybdekart etterhvert som vi får inn data eller får tips om dybdekart på nett som vi kan linke til. Det ligger også en liten beskrivelse av de vannene vi har egenproduserte kart til, så siden ender etterhvert opp som en slags innsjødatsbase for sportsfiskere. 

Både Dan og jeg er ivrige sportsfiskere, med base på hver vår kant av landet. Nedslagsfeltet for www.dybdekart.no er tilsvarende stort, grensen i vest er Norges kystlinje og grensen i øst er Riksgrensen. Der i mellom er det mange vann og vassdrag å dekke, og vi trenger din hjelp for å få det til. Så har du mulighet, registrer deg som bruker og lever data til oss så får vi alle bedre kart.

Siden finnes selvfølgelig på nett og på Facebook. Søk den gjerne opp begge steder, dette er verdt en nærmere kikk for alle med interesse for sportsfiske og/ eller båtliv.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar