Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 19. september 2013

Steinsfjorden dybdekart

Dybdekartet av Steinsfjorden går stadig fremover. Her Følger noen filer for deg som vil se hvordan Steinsfjorden ser ut under vann. :)

Bilde av herligheten:
https://docs.google.com/file/d/0B0BZCUj4aUVpYUxtMDl4el8yWms/edit?usp=sharing

KMZ-fil for bruk i Google Earth eller andre kartprogrammer:
https://docs.google.com/file/d/0B0BZCUj4aUVpb1E3My12NFpMSGM/edit?usp=sharing

Og her kommer gullegget, filer for bruk i Lowrance HDS eller Simrad:
https://docs.google.com/file/d/0B0BZCUj4aUVpX29ZUHNtRDl3cjg/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B0BZCUj4aUVpUlF0aXVJVG5scjQ/edit?usp=sharing

Begge disse må lagres på et minekort som settes i din enhet for at den skal kunne vise kartet.

Hvis du har lyst til å bidra med sonarfiler fra Steinsfjorden eller andre vann så ta kontakt. Enten via DENNE tråden på Fiskersiden eller teamcolibrino@gmail.com.

PS: Jeg har ikke tenkt til å dele dybdekartene jeg lager, fremover blir det en tjeneste forbehold de som deler sine sonarfiler med meg. Det går med endel timer og ikke minst endel kroner i bensin for å lage et slikt kart, og som du vil se er det fortsatt deler av Steinsfjorden jeg ikke har dekket opp enda.

4 kommentarer:

 1. Spennende. Kartet som ligger på nve er ikke all verden dessverre. Du får si ifra hvis du vil selge ett komplett kart etterhvert. Er flere "bortgjemte" grunneområder i fjorden, så bare å si ifra hvis du vil vite hvor de er :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Morten, og takk for interessen. Artig at en av gjeddeekspertene følger med på en stakkars amatør. :D

   Jeg kommer uansett ikke til å selge kart, men deler gladelig med bidragsytere. Kartet over er kun basert på mine egne filer (ca 20 timer med sonarlogger), og derfor er det greit å dele det i full offentlighet, jeg gjør ikke det med data fra andre. Å få med en virkelig kjentmann (les; deg) på prosjektet hadde vært gull. Hvis du ikke har elektronikken/ muligheten/ lysten til å sende sonarfiler, så send meg gjerne noen linker fra feks Gule Sider sine kart på områder du vil ha kartlagt, så får du kart i retur når jeg har kjørt noen runder der. teamcolibrino@gmail.com

   Slett
 2. Har litt info, trenger bare mailen din, så sender jeg over Jeg har dessverre ikke utstyr til å bedrive dette selv, hvis ikke skulle jeg gjerne ha blitt med å bidratt.. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Null problem Morten, bloggens mailadresse står over, og min private har du fått på FB

   Slett