Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 19. september 2013

Statistikk fra bloggen

Min lille blogg er levert via Blogspot, som er en tjeneste i Google sitt system. Det er gratis å bruke tjenesten, og jeg har vært rimelig fornøyd. Nå skal jeg ta en aldri så liten kikk i bakspeilet, og legge frem litt tall for bloggen.

En litt artig del av tjenesten er statistikkdelen. Her følger litt statistikk for min lille egotripp av en blogg, per 19.09.13.

Antall sidevisninger siden oppstart


Totalt antall sidevisninger siden oppstart er 26.281. Jeg hadde mitt første innlegg 02.11.10, men det var først når jeg begynte å skrive artikler om hvordan jeg gjør ting rent teknisk og praktisk at antall sidevisninger begynte å gå opp. Fra mars 2011 har trafikken vært jevnt økende. Grafen over er ikke direkte korrelert med antall innlegg, derimot er den korrelert med hvor mye tid jeg bruker på hvert innlegg. Det er tydelig at leserne foretrekker detaljerte innlegg med mye bilder og klassisk "hvor-når-hvordan"-informasjon. Disse innleggene har også en tendens til å bli linket til i andre blogger og nettsider, som har en dramatisk effekt på antall sidevisninger.

Ikke overraskende er det nettopp de artiklene hvor jeg utbroderer detaljer i teknikk, utstyr og liknende som har høyest antall visninger.

Hva trenger man til trolling/ dorging: 3.045
Havabbor i Indre Oslofjord?: 1.269
Ismeite etter ørret: 567
Vansjø del 1: 558
Vansjø del 2: 214

Hvis vi ser på hvor trafikken kommer fra, så ser det slik ut.

Google: 5.645
OFA: 696
Startsiden: 425
Fiskersiden: 377
Deretter følger diverse andre blogger som har linket til min blogg, og noen utenlandske forum.

Noe annet som er naturlig er at hoveddelen av mine lesere befinner seg i Norge. Men noen sitter tydeligvis utenfor fedrelandet også, noe statistikken over land viser.

Norge: 18.914
USA: 1.596
Sverige: 1.285
Russland: 1.235
Tyskland: 1.027

Det er litt overraskende for min del av bloggen får flere treff i USA enn i Sverige, og at danskene er tilnærmet uinteressert med 168 visninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar