Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 1. august 2013

Mykvareoppdatering til Lowrance HDS Gen 2 og HDS Touch

24.07.13 slapp Lowrance enda en mykvareoppdatering for sine HDS Touch og HDS Gen 2 multifunksjonsskjermer. Oppgraderingen gir mykvare i versjon 2.1.45.144.

(Foto: www.lowrance.com)


Dette er en mindre oppgradering enn den som kom i våres (som het 2.0.45.143) og skal primært bedre funksjonaliteten på tilleggsutstyret GoFree WiFi (som gjør det mulig å speile enhetens skjermbilde på en smarttelefon/ nettbrett) samt for tilleggsutstyr av typen Point-1 som er en ekstern kurssensor. 

Jeg har ikke fått testet den nye mykvaren enda selv, men den har vært omtalt på diverse utenlandske fiske- og båtforum og det uten en eneste negativ bemerkning så langt. Versjon 2.1 inneholder også alle oppgraderingene som kom med 2.0.XXX.

Importør ProNav har ikke fått opp denne mykvaren på sine nedlastningssider enda, der har bare oppdatering for Link-8 kommet. Men den ligger på Lowrance sine amerikanske sider.

Jeg har ikke prøvd å laste opp i min egen HDS enda, men kommer til å gjøre det så fort jeg har mulighet. Som nevnt er det ingen store forskjeller kontra tidligere mykvare, så dette haster ikke. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar