Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 29. juni 2013

Ny snelle og beten i hus

Siden mine Shimano Tekota 500LC og 600LC har fungert suverent i flere år, er det Tekota jeg kjøper når en av de andre dorgesnellene skal byttes ut.

I dag kom en Tekota 300LC i posten, tanken er å bruke denne her i Oslofjorden på en av de letteste stengene mine. Særlig nå om sommeren er det mest mindre ørret og ikke minst makrell det går i, og da er det greit å nedskalere utstyret litt også. Dette er den minste i Tekotaserien, de større heter 500, 600,700 og 800. Skal du handle selv, så vær obs på at de også finnes uten telleverk, og at de i USA som regel har telleverk i fot. Det er ingen stor greie om de teller i meter eller fot, bare man husker på hvilken enhet det er på akkurat DEN snella. Se de internasjonale nettsidene til Shimano for mer informasjon.

Shimano Tekota 300LC i all sin herlighet

Telleverk i meterTre kulelager og ett rullelager for å være helt nøyaktig.


Innfreste detaljer er snasent, og holder lenge.


Det kom også fire 6" (15 cm, 38 g) Storm Kickin Minnow i fargen perch. Denne størrelsen har vært en skikkelig slager for gjeddedorging, sammen med den som er enda litt større. Her er noen bilder av den, og lillebroren på 4" som jeg har skrevet om før.

Unektelig litt forskjellige dimmensjoner i front


Topside


Sideveis, den store er ikke gjennomskinnelig slik som den lille.


Men den er like tøff i trynet som lillebror. :)


En krok på begge, går man enda en størrelse opp har de to treblekroker.


I pakken.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar