Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 4. juni 2013

Isfiskeutstyr gis bort

Jeg har noen stangholdere for isfiske liggende som jeg ikke bruker. Felles for begge variantene er at de er beregnet på "finfiske", feks å holde en en mormyschastikke eller annen veldig lett isfiskestikke. Dette er med andre ord ikke noe du kan bruke til ismeite etter gjedde eller andre grove fisk...

Stangholdere på utkikk etter ny(e) eiere.

Holderene til venstre i bildet er tredelte og blir helt flate når de legges sammen. Som du ser av den ene som er satt sammen på bildet, ligger stangen vannrett i holderen.

De fem til høyre i bildet er ganske små (5-6 cm høye) og er beregnet på å klipse på tuppen av stangen. Også disse passer kun til veldig lette stenger med tynne klinger.

Send meg en mail på teamcolibrino(alfakrøll)gmail.com med hva du vil ha og adressen jeg skal sende til. Førstemann til mølla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar