Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

torsdag 16. mai 2013

Programvareoppdatering for Lowrance HDS

Lowrance har nettopp sluppet en programvareoppdatering for HDS Gen 2 og HDS Touch. Jeg installerte oppgraderingen i går, og alt ser ut til å fungere fint.


For den enkleste måten å gjennomføre oppgraderingen, trenger du et minnekort av rypen SD/MMC og en PC/MAC med minnekortleser. De fleste laptopper har minnekortleser, og hvis ikke får du kjøpt en i nær sagt alle elektronikkbutikker. 

Last ned den oppgraderingen som passer til din enhet på PCen din, lagre den et sted hvor du finner den igjen, og sett inn et minnekort i PCen. Finn igjen filen du lagret, høyreklikk med musen og "unzip" eller "extract" filen før du lagrer den igjen på minnekortet. Da kan du slette filen på PCen, putte minnebrikken i HDSen, slå på HDSen og så går resten av seg selv.

En av endringene er at det har blitt enklere å ta skjermbilder, at Lowrance sin variant av wifi støttes, GPSen oppdateres oftere og ikke minst muligheten for å dele kartdata mellom flere enheter via ethernet.

Her finner du programvaren:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar