Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

søndag 5. mai 2013

Guideline LPXe 11' 20-60 trigger til salgs

SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT SOLGT :)

Etter en ryddeøkt i boden fant jeg denne stangen, og siden jeg hadde glemt at jeg hadde den, tyder det på at den bør få en ny eier. :)

Stangen er en slukstang for multiplikatorsneller, beregnet for sluker på 20-60g. Den er 11', dvs 330 cm og firedelt. Selges med originalt trekk og stangtube.

Jeg mener jeg kjøpte denne på G-sport i Storgaten i Oslo i 2011, i forbindelse med at jeg skulle nordover en tur. Den ble aldri med på den turen, men jeg har brukt den to ganger til gjeddefiske. Stangen er meget smekker i stangemnet, har toppaksjon og kaster både langt og lett. Den bør være ideell til svabergfiske i sjøen, i tillegg til tyngre ferskvannsfiske etter gjedde og laks.

Jeg mener stangen kostet nærmere 3.000,- og jeg vil ha 1.000,- for den. Kjøper betaler eventuell frakt, stangen kan beskues i Oslo.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar