Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 6. april 2013

Besøk hos Söder Sportsfiske

Jeg er i Stockholm med jentene, og benyttet anledningen til å besøke en butikk jeg har lest om før. Söder Sportfiske er i praksis spesialister på predatorfiske, dvs gjørs, gjedde og abbor. De har litt annet også, men de er tydelig at det er disse tre artene som står hjertet nærmest. Utvalget av håndlagde jerkbaits, spinnerbaits, vertikaljigger og annet utstyr var imponerende, til tross for litt begrenset areal i butikken. Prisene var ganske greie også, særlig nå som kronen er ganske sterk. :)

Jeg fordypet meg i jiggbaren, som er en av de bedre jeg har sett. Ta en kikk på nettbutikken deres, så skjønner du hva jeg mener.

Siden jeg skal til Lofoten i mai, shoppet jeg litt jigger, samt litt annet smågodt til det hjemlige gjeddefisket.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar