Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 8. september 2012

Vansjø 08.09.12

Høsttur i Vansjø pleier å betyr gjeddedorging. Denne dagen ble litt anderledes, dorgingen ga null og niks.

Derimot ga jigg og popper uttelling i bøtter og spann. Ingen virkelig store, men noen av abborene var slettes ikke verst.

Rigget og klar for tur.

Planen var som sagt å dorge, så planerboardmasten og stangorgelet var med. Men etter noen resultatløse timer, skiftet vi taktikk, og åpnet boksene med jigger og poppere i steden. Resultatet kom nesten på første kastet:

Karl Johan med abbor på popper
Karl Johan gjorde det sterkt i dag. Antallsmessig havnet vi omtrent likt, men mens jeg tauet opp tusenbrødre fikk han respektable abbor:


Svensken med enda en respektabel "borre".
Jeg fikk allernådigst lov til å posere med dagens største borre, som KJ fikk på den samme popperen som de to øverste abborene:

Meget godkjent abbor fra Vansjø.
Enten fikk jeg bare småfisk, eller så datt de av i god tid før jeg fikk lagt mine klamme hender rundt de. (Feber er ingen hindring for fisketur.)

KJ fulgte opp med noen småabbor han også, før han sikret dagens første gjedde:

Tusenbrødregjedde på shadjigg
Det var kasting med jigg og popper som var riktig medisin i dag. Vi måtte også lete mer etter fisken enn hva jeg er vant med i Vansjø, men hva gjør vel det så lenge man finner fisken?

Enda en fin abbor på popper
Som du ser på bildet over, hadde KJ med seg sitt GoPro-kamera, så hvis han får ut fingeren og får redigert en liten filmsnutt, kommer det popperfilm på bloggen snart. :)

Dagen ble avrundet på brygga, med meite etter agnfisk og noen kalde Stella.

Agnfisk for fremtidige eventyr.
Vannet er forresten forbausende klart (etter Vansjøstandard), og holder ca 17 grader. Vansjø har vært tappet ned ganske hardt over de siste ukene, og vannet er en meter eller så under normal sommervannstand. Det er derfor lurt å være litt forsiktig hvis du har tenkt deg ut, skjærene yngler som kaniner når vannstanden er så lav som nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar