Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

lørdag 20. august 2011

Longshot deluxe - bonitoagn i hus

Ettersom jeg er glad i håpløse prosjekter, har jeg prøvd meg etter atlantic bonito i Oslofjorden allerede i fjor. Nå går det noen rykter om at den kanskje dukker opp i år også, så da benyttet jeg anledningen til å bruke penger på noe som strengt tatt er helt tåpelig:

Tunfisk- og bonitobaits.

Kjøpte de fra Anglerscenter, det er denne pakken jeg har kjøpt. Ble ganske overrasket over hvor store de var, så mye tyder på at jeg har gjort et bomkjøp her.

Men vi driver å tenker litt på en tur sydover, og jeg drømmer om Maldivene, så om ikke annet får jeg kanskje brukt de sydpå en gang. De minste (feks den lengst til venstre på bildet) vil bli testet her i fjorden også dersom jeg mistenker at det er bonito i nærheten. Det har blitt observert sverdfisk i fjorden i år, så kanskje jeg får brukt greiene lell. ;)

Bilder av en tidligere observert sverdfisk ved Steilene kan sees her:
http://www.nesodden.kommune.no/artikkel.aspx?AId=2669&back=1&MId1=2821

Tenk å kroke noe slikt.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar