Hva er dette? What is this?

Alt du finner her, kan du fritt bruke videre, så lenge du kreditterer bloggen og forteller oss hva du skal bruke det til. Du når oss via kommentarfeltet under innleggene, eller på teamcolibrino@gmail.com.

Everything you find on our blog is free for you to use, but please credit us and tell us what you will use it for. You can reach us by posting a comment, or through teamcolibrino@gmail.com.

tirsdag 2. november 2010

Hva fisker vi etter?

Et kort svar: ALT! :)

Om det er fjærmyggfiske med #3 i et lite myrtjern i Oslomarka, ismeite etter gjedde eller ørret, dorging/trolling, pilking i Nordnorge eller tigerfisk i Okawangodeltaet i Botswana spiller ingen rolle. Har det finner og puls er jeg klar. :)

http://www.fiskersiden.no/ og http://www.ofa.no/ finner du meg på forumet som "erik", og der la jeg som regel ut en fangstrapport når jeg hadde noe å melde før. Nå er det blitt litt kronglete å legge ut bilder, samt at noen forum ikke kan linkes fra, så derfor startet jeg en blogg i steden. Her på bloggen blir fangstrapportene hyppigere, med mer bilder og selvfølgelig med mer av den virkelig saftige informasjonen (hvor, når og hvordan).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar